Yoga

Mindful Hatha, Yin en Restorative Yoga

In deze vormen van yoga beoefen je met aandacht specifieke yoga houdingen (asana’s) die een diepe uitwerking hebben op je hele lichaam. Het effect is dat je meer lichaams-bewustzijn ontwikkelt, je flexibiliteit en stabiliteit vergroot en je creëert meer balans in je lichaam, geest en gevoel.

 

Fysiek zorgt het regelmatig beoefenen van yoga voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse, zonder het lichaam te zwaar te belasten. Spanningen en energieblokkades vloeien op een natuurlijke manier weg. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, ook mentaal en emotioneel krijg je meer energie en opgeruimd hoofd. Een beter contact met jezelf helpt je om met meer aandacht en plezier in het leven te staan.

En …….yoga is gewoon leuk om te doen!

De sessies bestaan uit ademhalingstechnieken, mindful warming-up, asana’s en een ontspanningsmeditatie. Ze worden gegeven door Gea Wortelboer, een gediplomeerd yoga docente geregistreerd bij de Yoga Alliance. De yoga vindt plaats in de natuur, op het strand, in de prachtige Dome in Alcalali of bij jouw thuis.

We nodigen je van harte uit een yoga sessie mee te doen.

logo